Steun ons

Stichting Red de Plassen! is een initiatief van zeer verontruste bewoners van Vinkeveen die willen voorkomen dat hun gezondheid, hun prachtige dorp, het landschap en het plassengebied voor eeuwig verwoest worden door monsterlijke en ziekmakende mega-windturbines. Alle steun is welkom! Geef je hieronder op, doneer of zet jezelf op de mailinglijst.

Donatie

Met een financiële bijdrage helpt u ons om mega windturbines ver van woonwijken en waardevolle natuurgebieden te houden.

Uw bijdrage wordt ingezet voor het verder uitbouwen van dit burgerinitiatief, om zo een onderbouwd en gebundeld geluid te laten horen aan de volksvertegenwoordigers.

Ook maken we huis- aan-huis folders, doen we social media campagnes, maken spandoeken en huren als nodig inhoudelijke- en juridische expertise in. Wij doen alles wat wij denken dat nodig is om ons doel te bereiken.  

Teken deze petities

De gemeente heeft een motie aangenomen dat petities meegenomen moeten worden in de besluiten. Uw stem laten horen heeft dus zin. De volgende petities steunen ons doel:

https://beschermangstellandschap.petities.nl

www.tegenwindmolens.nl – van Ronde Venen belang

Alle mensen van Stichting Red de Plassen! werken op vrijwillige basis.

 Wilt u Stichting Red de Plassen! steunen en u nadrukkelijk uitspreken  tegen windmolens in de Ronde Venen vul onderstaand formulier in. Met dit formulier kunt u ons ook financieel ondersteunen.

U kunt uw bijdrage binnenkort ook overmaken op onze bankrekening, deze is aangevraagd maar nog niet beschikbaar, ten name van Stichting Red de Plassen! o.v.v. Stop mega-windmolens in de Ronde Venen.

Mocht u een bijdrage willen doen, alvast enorm bedankt! Het is ook een morele steun voor ons. U kan een overmaking doen naar:

Red de Plassen, bankrekening NL96ABNA0100177328

Wilt u promotie materiaal ontvangen of iets anders aan uw donatie toevoegen vul onderstaand formulier in.

 

U kunt wilt u ander of meer actiemateriaal ontvangen, laat het ons weten.